ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 27/01/2023

Διαβάσαμε τα πρόσφατα αστεία δημοσιεύματα της δημοτικής αρχής με τα οποία καμαρώνει επειδή ήταν «επί ποδός» και καθάρισε μερικές σχάρες στην οδό Δημοκρατίας και Αργοναυτών στη Ραφήνα και έτσι αποφύγαμε τις πλημμύρες.

Αναγνωρίζοντας σαφώς τις προσπάθειες του προσωπικού της πολιτικής προστασίας που κάνει καλά τη δουλειά του, αναφερόμαστε σε σειρά αναρτήσεων και δημοσιευμάτων που έγραφαν: «Όπως αναφέρει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παύλος Μπατάλης, ενόψει της καταιγίδας που έρχεται, έχουν ελεγχθεί οι σχάρες απορροής ομβρίων στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου και ήταν καθαρές την ώρα που ελέγχθηκαν. Και στην οδό Δημοκρατίας κ’ στην Αργοναυτών.»

Σας θυμίζουμε ότι είναι η αυτονόητη υποχρέωσή σας να καθαρίζετε τις σχάρες και να είστε επί ποδός. Δεν πρέπει ούτε για αστείο να καμαρώνετε ότι εκτελείτε τα καθήκοντά σας.

Επιπλέον όμως, ως ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, λέμε ευτυχώς που ο «στρατηγός άνεμος» δεν αποφάσισε να χτυπήσει με την καταιγίδα την περιοχή μας. Η περιοχή μας παραμένει απροστάτευτη από τα κλαδιά που φράζουν τις σχάρες, τις λασπορροές από τα ορεινά του δήμου και τους δρόμους που μετατρέπονται σε ποτάμια.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης
Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr