ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ
MEDIA και επικοινωνια

Η Όλγα Λέφα στην εκπομπή “Πριν… μιλήσει η Κάλπη”

“Σε αυτές τις εκλογές θα κριθούν πολλά για τον τόπο!” τονίζει η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος της “Δύναμης Ανάπτυξης” Όλγα Λέφα στην εκπομπή “Πριν… μιλήσει η Κάλπη” του OnCamera.gr. Το μήνυμά της είναι να συμμετέχουμε ενεργά και να μην ψηφίσουμε χαλαρά.

Η Χαρούλα Μαραγκού στην εκπομπή “Πριν μιλήσει η Κάλπη”

Τη φιλοσοφία της ομάδας αντί της μονάδας παρουσιάζει η υποψήφια δημοτική σύμβουλος της παράταξής μας Χαρά Μαραγκού, στην εκπομπή “Πριν… μιλήσει η Κάλπη” του OnCamera.gr. Μια φιλοσοφία που κάνει τη διαφορά από τις άλλες δημοτικές παρατάξεις.

Στο VERGINA TV ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος

Στο VERGINA TV ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος είναι καλεσμένος του Σπύρου Παπαδόπουλου, σε μία εκπομπή αφιερωμένη στο βιώσιμο περιβάλλον. Μεταξύ άλλων ο Ανδρέας εξηγεί: Πώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε το θέμα των πυρκαγιών με πρόληψη αντί με καταστολή και πώς αυτό αποτελεί «κουλτούρα που πρέπει να καλλιεργήσουμε στα παιδιά μας».

Ο Νίκος Σκλαβενίτης στην εκπομπή “Πριν… μιλήσει η κάλπη”

“Είναι πολύ σημαντικό να προστατεύουμε την ασφάλεια των κατοίκων μας. Αυτή είναι μια από τις προτεραιότητές μας” αναφέρει ο Νίκος Σκλαβενίτης, στην εκπομπή “Πριν… μιλήσει η Κάλπη” του OnCamera.gr.Ο υποφήφιος της παράταξής μας, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αισθάνεται ανασφαλής κατά τη διάρκεια των καθημερινών του διαδρόμων στον Δήμο

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος στην εκπομπή ΚΑΠΜΑΝΕΣ του ΒΕΡΓΙΝΑ TV

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ανδρέας Βασιλόπουλος, με την ιδιότητα του Πρεσβευτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Περιβάλλον, μιλά στο ΒΕΡΓΙΝΑ TV για τις πυρκαγιές και τις συνέπεις, την πρόληψη, τους δασικούς χάρτες και τις ευθύνες κράτους, του δασαρχείου και τοπικής αυτοδιοίκησης. “Το δασαρχείο έχει σοβαρότατες ευθύνες, αλλά και οι

Ο Ανδρέας Καραντζάς στην εκπομπή “Πριν μιλήσει η Κάλπη”

Ο Ανδρέας Καραντζάς, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη «Δύναμη Ανάπτυξης», καλεσμένος στην εκπομπή «Πριν μιλήσει η Κάλπη» του OnCamera.gr ρίχνει φως στο πιεστικό ζήτημα των ανεπαρκών θέσεων στάθμευσης στο κέντρο της Ραφήνας, τονίζοντας τις αρνητικές επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής των κατοίκων και στο περιβάλλον.

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος στην εκπομπή “Φίλοι των ζώων”

Με χαρά δέχθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος την πρόσκληση της Άννας Τσαλίκη να συμμετέχει στην εκπομπή «Φίλοι των ζώων». Ευθύς όπως πάντα στις απαντήσεις, αλλά και γνώστης των βέλτιστων πρακτικών διαχείρισης των αδέσποτων τετράποδων σε Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς Δήμους, επεσήμανε όσα λείπουν σήμερα, αλλά κυρίως όσα σχεδιάζει να εφαρμόσει

“Great job” το Job2day

Ευχαριστούμε πολύ την MarathonPress για το αφιέρωμα που έκανε στην εκδήλωση της παράταξής μας. Όπως δήλωσε και ο επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, Ανδρέας Βασιλόπουλος “στόχος μας είναι όποιος ενδιαφέρεται να μπορεί να βρει εργασία και μάλιστα κοντά στον τόπο που κατοικεί. Είμαστε εδώ με πρόγραμμα, με όραμα και με δράσεις!”.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

δυναμικη παρουσια