ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 03/10/2022

Η καινοτόμος και πιλοτική δράση της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ που αφορούσε την μέθοδο θρυμματισμού των κλαδεμάτων και των βλαστικών υπολειμμάτων των κήπων στον τόπο που παράγονται και αναπτύχθηκε στη Ραφήνα και το Πικέρμι επιβραβεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού και την εκδήλωση “Environmental Awards 2022” ο υπ. Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Ανδρέας Βασιλόπουλος παρέλαβε το βραβείο στην κατηγορία “Περιβαλλοντικό Αριστείο στο Δημόσιο Τομέα”.

Σε μια δύσκολη χρονιά, ιδιαίτερα για τους δημότες του Ντραφίου, της Διώνης και του Πικερμίου, που ταλαιπωρήθηκαν από τις καταστροφικές συνέπειες της μεγάλης πυρκαγιάς του Ιουλίου, αυτό το αριστείο μας υπενθυμίζει ότι εάν η συλλογή της καύσιμης ύλης γινόταν αποτελεσματικά θα είχαμε μειώσει ένα σημαντικό παράγοντα εξάπλωσης της πυρκαγιάς.

Το βραβείο στην κατηγορία “Περιβαλλοντικό Αριστείο στο Δημόσιο Τομέα” καταδεικνύει ότι υπάρχει τρόπος έγκαιρης και αποτελεσματικής συλλογής και διαχείρισης των κλαδεμάτων των κήπων. Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ είναι πρόθυμη να δώσει λύση στη δημοτική αρχή Μπουρνούς, η οποία παρά το βάρος της απώλειας 102 ψυχών και της επικείμενης απολογίας του Δημάρχου στο δικαστήριο, για άλλη μία φορά φαίνεται απρόθυμη.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης
Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr