ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 19/01/2024

Δυστυχώς το είδαμε και αυτό σε μια κατεξοχήν θεσμική διαδικασία, όπου οι επιλογές, οι αποφάσεις και η ψήφος δεν είναι παιχνίδι. Είτε έχεις λόγους να συμφωνείς, είτε να διαφωνείς με την υποψηφιότητα ενός προσώπου. Στην εκλογή αντιπροέδρου της Δημοτικής Επιτροπής που θεσμικά προορίζεται από την μειοψηφία των δημοτικών συμβούλων (και μάλιστα στην συγκεκριμένη περίπτωση υπήρξε ένας και μοναδικός υποψήφιος), εκ μέρους της πλειοψηφίας η κα Τσεβά και οι κ.κ. Ξηντάρας, Ψωμάς και Σκούφος , ψήφισαν αρνητικά στις δύο πρώτες ψηφοφορίες και θετικά στην τρίτη. Δηλαδή για το ίδιο πρόσωπο, μέσα σε δύο λεπτά άλλαξαν γνώμη. Μόνο ο κ. Ζαφειρόπουλος κράτησε την αρνητική του ψήφο και στις τρεις ψηφοφορίες.

Αναρωτιέται κανείς τι άλλαξε ανάμεσα στις διαδοχικές ψηφοφορίες ή μήπως – επιτέλους – την τρίτη φορά αντιληφθήκατε ότι σε θεσμικά θέματα λειτουργίας του Δήμου απαιτείται σοβαρότητα;

Έχετε δικαίωμα να συμφωνείτε ή να διαφωνείτε. Δεν έχετε όμως κανένα δικαίωμα να κάνετε παιχνίδια με τους θεσμούς και οφείλετε εξηγήσεις για την ψήφο σας απέναντι στους πολίτες.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης
Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Επικεφαλής Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr