ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 23/03/2023

Χαιρετίζουμε την ξεκάθαρη ανακοίνωση της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Αν. Αττικής και των Δημοτικών Συμβούλων της συμπολίτευσης, που καταδικάζουν δημόσια τους πρόσφατους προκλητικούς χειρισμούς του κ. Μπουρνούς, απέναντι στους μαθητές και καθηγητές του Γενικού Λυκείου Ραφήνας.

Συνυπογράφουμε τα όσα αναφέρουν οι καθηγητές για την ανάρμοστη συμπεριφορά του κ. Μπουρνούς, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι είναι στο πλευρό μαθητών και καθηγητών και ότι οι αήθεις επιθέσεις του δημάρχου δεν τρομοκρατούν κανένα.

Υπογραμμίζουμε με έμφαση, ιδιαίτερα προς τους Δημοτικούς Συμβούλους όλων των παρατάξεων, ότι οποιεσδήποτε πολιτικές διαφορές είναι θεμιτές ως μέρος ενός δημοκρατικού διαλόγου που ενισχύει την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, ωστόσο συκοφαντικές επιθέσεις σε βάρος μαθητών, όπως στην «υπόθεση καλοριφέρ», ή απρεπείς δηλώσεις κατά εκπαιδευτικών και ακόμη περισσότερο οι ενέργειες αυτοδικίας του Δημάρχου οφείλουν να μας βρουν όλους σταθερά αντίθετους σε τέτοιες πρακτικές, πέρα από οποιαδήποτε τυχόν διαφωνία μας σε δημοτικά ζητήματα.

Στην «Δύναμη Ανάπτυξης» πιστεύουμε ότι όλοι μαζί ήρθε η ώρα να αποδοκιμάσουμε τις γνωστές αυταρχικές και προκλητικές ενέργειες του κ. Μπουρνούς και να δώσουμε προτεραιότητα στην διαφάνεια, τη λογοδοσία και τον σεβασμό των δικαιωμάτων όλων των πολιτών, συμπεριλαμβανομένων, ειδικότερα μάλιστα, των μαθητών και εκπαιδευτικών, με τους οποίους οικοδομείται το μέλλον της πατρίδας μας.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης
Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr