ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 4-/3/2024

Καταγγέλλουμε σε κάθε τόνο τη Δημοτική Αρχή που δια στόματος Τσεβά λέει ότι «εμάς δεν μας αφορά να σταματήσουμε την απόφαση ενός Υπουργού», αναφερόμενη στο πλήρες κλείσιμο της οδού Ευβοϊκού προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα έργα της Intrakat στο ρέμα. Αδιαφορεί παντελώς για την κίνηση φορτηγών και επιβατικών προς και από το λιμάνι της Ραφήνας που θα περνά μέσα από το κέντρο της πόλης. Αδιαφορεί, με μία ηρεμία και φυσικότητα, για όλες τις επιπτώσεις που θα έχει η τεράστια κυκλοφοριακή επιβάρυνση στους μόνιμους κατοίκους, στα παιδιά που πηγαινοέρχονται στα σχολεία και στους επιχειρηματίες που ήδη βρίσκονται σε οριακό σημείο βιωσιμότητας.

Όχι κα Τσεβά. Σας αφορά παρότι είναι έργο και απόφαση του Υπουργείου. Σας αφορά γιατί αφορά την πόλη μας και τους δημότες μας. Σας αφορά γιατί γίνεται μία βίαιη εκτροπή φορτηγών και οχημάτων μέσα στην πόλη που θα έπρεπε να διοικείτε ως Δήμαρχος, χωρίς να έχει περάσει από τα συλλογικά όργανα, χωρίς να έχει γίνει διαβούλευση, χωρίς να γνωρίζουμε εάν υπάρχουν και τι λένε οι κυκλοφοριακές μελέτες, χωρίς σωστή ενημέρωση των πολιτών.

Καλούμε όλο το δημοτικό συμβούλιο να πει όχι στο κλείσιμο της Ευβοικού. Καλούμε ακόμα και τη Δημοτική Αρχή που μέσα στις πρώτες 60 ημέρες άρχισε να κάνει πλάτες στους εργολάβους εις βάρος των πολιτών, να αναλογιστεί τις ευθύνες της και να συνταχθεί με το αίτημά μας.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης
Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Επικεφαλής Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr