ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 18/4/2022

Επειδή δεχόμαστε πολλά τηλεφωνήματα από συμμετέχοντες στην πιλοτική δράση, ότι ακόμα δεν έχουμε περάσει για τη συλλογή, θέλω να διευκρινίσω τα παρακάτω:

1) Η δράση είναι πιλοτική με πρωταρχικό λόγο τη συλλογή πληροφοριών ώστε να μπορεί η μέθοδος να παρουσιαστεί τεκμηριωμένα στην ΚΕΔΕ για να υιοθετηθεί από το δήμο μας και από άλλους δήμους.

2) Δεν επιχειρούμε όταν βρέχει επειδή τα στοιχεία βάρους, όγκου, υγρασίας ξύλου, απόδοσης θρυμματιστή αλλοιώνονται υπό βροχή.

3) Στο Ντράφι και στην Διώνη έχουμε συγκεντρώσει 57 συμμετοχές (πολύ περισσότερες από όσες προβλέπαμε) και συχνά με πολύ μεγάλους όγκους κλαδεμάτων. Έχουμε ήδη θρυμματίζει επί 3 Σαββατοκύριακα και θα συνεχίσουμε και εντός της εβδομάδας (μάλλον Τετάρτη).

4) Η δράση είναι ιδιωτική πρωτοβουλία (οργάνωση και υλοποίηση). Έχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα που μπορούμε να πετύχουμε με τα μέσα που διαθέτουμε.

5) Καταβάλλω κάθε προσπάθεια να μαζευτούν όλα τα κλαδέματα πριν από τη Μ. Παρασκευή.

6) Είναι μεγάλη η χαρά μας ότι παράλληλα εξυπηρετούμε τους πολίτες που εμπιστεύτηκαν τη δράση μας. Πρωταρχικός όμως στόχος είναι η σωστή αποτύπωση της μεθόδου και των αποτελεσμάτων της για να μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα υιοθετηθεί από τον Δήμο μας και ότι σύντομα θα μπορούμε να ελπίζουμε σε μία αποτελεσματική υπηρεσία συλλογής και διαχείρισης βλαστικών.

Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε με κέφι, γνώση και όραμα.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης
Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr