ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 7/10/2023

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, ως επικεφαλής της παράταξης, ενημέρωσε τα στελέχη για τις πυκνές δημοτικές εξελίξεις των δύο εβδομάδων που ακολούθησαν τις εκλογές, την ανάδειξη των κομβικών θεμάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία, τα ανοικτά ζητήματα της ΜΕΒΑ στο Πικέρμι, του εγκιβωτισμό του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας, του εργοταξίου της intrakat και των αντιπλημμυρικών έργων, καθώς και τις πρωτοβουλίες που έγιναν στο πλαίσιο των θέσεων υλοποίησης των προγραμματικών θέσεων της «Δύναμης Ανάπτυξης».

Με αφορμή τον χειρισμό των θεμάτων αυτών, ο Ανδρέας Βασιλόπουλος υπογράμμισε ότι υπάρχει μια διαρκής άτυπη επικοινωνία με την Δήμητρα Τσεβά, τον Κώστα Ξηντάρα και άλλα στελέχη του συνδυασμού. Επικρατεί θετικό κλίμα συνεργασίας και υπάρχει διάθεση να συνεχίσουμε, όπως προεκλογικά, να συντονιζόμαστε ως μια κοινή ομάδα, ωστόσο δεν έχουν γίνει ακόμη τα απαραίτητα θεσμικά οργανωτικά βήματα για την υλοποίηση της προγραμματικής συμφωνίας των δύο συνδυασμών. Στο πλαίσιο αυτό, η «Δύναμη Ανάπτυξης» συνεχίζει να προωθεί τις θέσεις της αναλαμβάνοντας κάθε γόνιμη πρωτοβουλία σε τρέχοντα δημοτικά θέματα.

Παράλληλα έγινε ενημέρωση των μελών στον τρόπο λειτουργείας δημοτικού και τοπικών συμβουλίων, το ρόλο των επιτροπών και τις αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο λειτουργείας των δήμων της χώρας.

Η συνάντηση στελεχών εξέτασε επίσης οργανωτικά θέματα λειτουργίας και δημοσίων παρεμβάσεων με την προσαρμογή της εσωτερικής επικοινωνίας με τρόπο που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες της μετεκλογικής περιόδου και των παρεμβάσεων για την προώθηση λύσεων στα δημοτικά θέματα.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης
Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Επικεφαλής Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr