ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 18/09/2023

Το πρόβλημα με την απερχόμενη διοίκηση Μπουρνούς δεν είναι η αδυναμία να καταλάβει ότι έκανε παρανομία. Το κατάλαβε μόλις προσφύγαμε και για αυτό άρον-άρον ακύρωσε την απόφαση του ΔΣ με την οποία «έδινε» με παράνομο και ύποπτο τρόπο τα 11 στρέμματα στην Intrakat, δηλαδή χωρίς διαγωνισμό, με ασαφή ανταποδοτικά ωφελήματα και ασαφές τίμημα μισθώματος. Δυστυχώς για αυτόν η «Δύναμη Ανάπτυξη» άσκησε τεκμηριωμένη αντιπολίτευση και όποτε δεν κατάφερνε να προβεί σε πλήρη αναδίπλωση, η παραπομπή στην δικαιοσύνη είχε τον λόγο. Καταφεύγει λοιπόν στην συστηματική και διαρκή προσπάθεια εξαπάτησης των πολιτών και η διασπορά ψευδών ειδήσεων.

«Καμία εμπλοκή της δημοτικής αρχής με τη δικαιοσύνη για το ζήτημα της έκτασης του εργοταξίου της ΙΝΤΡΑΚΑΤ» ισχυρίζεται η απερχόμενη διοίκηση Μπουρνούς.
– Παραβλέπει όμως τις κλήσεις που λάβαμε από τον Εισαγγελέα για να του εξηγήσουμε τις μεθοδεύσεις που έγιναν.
– Παραβλέπει την προκαταρκτική έρευνα για απιστία σε βάρος του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου.
– Παραβλέπει ότι πίσω από τους δημοτικούς συμβούλους που ψήφισαν θετικά, έχει ο ίδιος ο κ. Μπουρνούς την ευθύνη και γιατί τους ενέπλεξε στην παρανομία και γιατί την οργάνωσε και υπεραμύνθηκε αυτής.
– Παραβλέπει ότι την απιστία κατά του Δήμου την διέπραξε η δημοτική αρχή.

Στην παραπάνω φωτογραφία η κλήση που έλαβα για την υπόθεση δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι η δημοτική αρχή έχει μία εμπλοκή με τη δικαιοσύνη για την υπόθεση Intrakat. Κι όταν δεν μπορεί να αρνηθεί ότι έχει κληθεί σε ανάκριση από τον Εισαγγελέα, βιάζεται να προδικάσει την έκβαση της εισαγγελικής κρίσης.

Ευτυχώς για τον Δήμο, δυστυχώς για εσάς η αντιπολίτευση που ασκούμε τα τελευταία έτη βάζει στο στόχαστρο κάθε περίπτωση κακοδιοίκησης και την οδηγεί στον Εισαγγελέα. Ο δρόμος είναι σύντομος κ. Μπουρνούς και τελειώνει στις 8 ή στις 15 Οκτωβρίου, η απόδοση δικαιοσύνης δεν θα σταματήσει με την εκλογική ήττας σας.