Σάλος είχε προκληθεί στα εστιατόρια της Ραφήνας από την ανακοίνωση/διαφήμιση τοπικού εστιατορίου, για προσφορά σε μερίδες (σε ειδική τιμή) σε όσους έχουν ανάγκη. Ο σάλος έγινε γιατί στην ανακοίνωση αναφερόταν ότι υπάρχει συνεργασία με τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου και μάλιστα εμφανιζόταν το λογότυπο του Δήμου και το Εθνόσημο.

Άμεση ήταν η αντίδραση της δημοτικής μας παράταξης με τον καθηγητή Ανδρέα Βασιλόπουλο, να ανέφερει το θέμα στον Πρόεδρο του κλάδου εστίασης κ. Τζιοβάνη Δαβερώνη και μετέπειτα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ζήτησε εξηγήσεις, έλαβε την επίσημη διαβεβαίωση ότι δεν υφίσταται καμία συνεργασία και προέτρεψε τον Δήμο να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις.

Ο κ. Βασιλόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά «Δεν είναι κακό ένα εστιατόριο να βοηθάει εκείνους που έχουν ανάγκη, είναι κακό να «χρησιμοποιεί» χωρίς δικαίωμα το λογότυπο του Δήμου. Εάν ο Δήμος θέλει, μπορεί να προσκαλέσει όλα τα εστιατόρια να παρέχουν κοινωνικό έργο. Διαφορετικά είναι αθέμιτος ανταγωνισμός και δεν μπορώ να επιτρέψω να συνεχίζεται».

Συνεχίστηκαν και τις επόμενες εβδομάδες οι επικοινωνίες με τον Δήμο, μέχρι χθες όπου λάβαμε τη διαβεβαίωση ότι έγιναν συστάσεις στην επιχείρηση και ότι οι σχετικές διαφημίσεις θα αποσυρθούν από παντού. Τέλος καλό, όλα καλά για την πόλη της Ραφήνας, αλλά επαναλαμβάνουμε ότι ως κίνηση θα ήταν καλό ο Δήμος να προσκαλέσει όλα τα εστιατόρια να συμμετέχουν σε μία τέτοια κίνηση αλληλεγγύης.

ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ