Η ομάδα μας γίνεται καθημερινά πιο δυνατή. Ο Γιώργος Ρέμιος, ένας ικανός επαγγελματίας, που έχει διακριθεί σε θέσεις ευθύνης και γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές της περιοχής μας, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Δύναμη Ανάπτυξης».

Ο Γιώργος Ρέμιος γεννήθηκε το 1950 στον Πειραιά και την τελευταία δεκαετία κατοικεί στην Άνω Διώνη μαζί με την οικογένειά του. Έχει σπουδάσει στην Ανώτατη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ), συνεχίζοντας με μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Ανάλυσης και Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου του Πανεπιστημίου Πειραιά. Διετέλεσε Διευθυντής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ενώ έχει μακροχρόνια εμπειρία διδασκαλίας σε προγράμματα επιμόρφωσης δημοσίων υπαλλήλων.

Η τεχνογνωσία του στους κλάδους των χρηματοοικονομικών και της διοίκησης τον καθιστά ένα από τα πλέον κατάλληλα άτομα για τον τομέα του σχεδιασμού  και της υλοποίησης ενός ολοκληρωμένου προγράμματος αξιοποίησης πόρων και ανθρώπινου δυναμικού στο δήμο μας.

Για την υποψηφιότητά του με τη «Δύναμη Ανάπτυξης» αναφέρει: «Βασική προτεραιότητα για μένα είναι αφενός το ‘’νοικοκύρεμα των οικονομικών’’ με κατάλληλες μελέτες και προγραμματισμό και αφετέρου η οικοδόμηση μιας άριστης και αποτελεσματικής σχέσης ανάμεσα στη νέα δημοτική αρχή και τους δημοτικούς υπαλλήλους. Η απόφασή μου να συστρατευθώ με τον Ανδρέα Βασιλόπουλο είναι απόρροια της ανάγκης μου να ενώσω τις δυνάμεις μου με μια ομάδα αξιόλογων ανθρώπων, η οποία λέει αλήθειες και δε μοιράζει φρούδες υποσχέσεις. Όταν συνυπάρχουν η εμπειρία του παλιού και η όρεξη για δουλειά του νέου μπορούν να γίνουν θαύματα κι εμείς ως ομάδα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να μεταμορφώσουμε τον τόπο μας σε μια σύγχρονη και όμορφη πόλη και να εξασφαλίσουμε για τα παιδιά μας ένα καλύτερο αύριο».