Παρακολουθήστε παρακάτω τις θέσεις/απαντήσεις του επικεφαλής της Δύναμης Ανάπτυξης και υποψήφιου δήμαρχου Ραφήνας-Πικερμίου, καθηγητή Ανδρέα Βασιλόπουλου, στις 3 θεματικές ενότητες που τέθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού Συλλόγου “Νηρέας”, κατά τη διάρκεια της ανοικτής συζήτησης των υποψηφίων δημάρχων, που έγινε την Πέμπτη 09/05/2019 στην πλατεία του Νηρέα.

Αποδεχόμενος την πρόσκληση, ήταν εκεί για να απαντήσει σε όλα, με τις λύσεις που προτείνουμε στο πρόγραμμά μας, αλλά και στα σχετικά ερωτήματα των δημοτών που έγιναν στο τέλος της εκδήλωσης (ακολουθεί 2ο βίντεο). Κρίσιμα ζητήματα καθημερινότητας, λιμάνι, θέματα των γειτονιών Νηρέα-Πρωτέα αλλά και της ευρύτερης παράκτιας περιοχής ήταν κάποια από τα θέματα που τέθηκαν.

Παρακολουθήστε παρακάτω τις απαντήσεις του επικεφαλής της Δύναμης Ανάπτυξης και υποψήφιου δήμαρχου Ραφήνας-Πικερμίου, καθηγητή Ανδρέα Βασιλόπουλου, στις ερωτήσεις του κοινού, κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους της ανοικτής συζήτησης των υποψηφίων δημάρχων.

Η εκδήλωση έγινε με πρωτοβουλία του Εξωραϊστικού Συλλόγου “Νηρέας” την Πέμπτη 09/05/2019.